Werkwijze

Een dierbare herinnering, voor altijd vastgelegd op een professionele manier

Een fotoshoot is een mooie manier om de band en de liefde tussen u en uw dier(en) vast te leggen. Om een beeld te geven van hoe een fotoshoot in zijn werk gaat, heb ik hieronder een paar punten en handige tips neergezet, zodat u de juiste keuze maakt en u weet wat u kan verwachten.

Uw idee en verwachtingen
Het is belangrijk om zo goed mogelijk aan te geven wat u van de fotoshoot verwacht en wat uw wensen zijn, zodat ik me daar op kan focussen tijdens de fotoshoot en u het gewenste resultaat krijgt. Vier belangrijke punten waar u over kunt nadenken staan hieronder kort toegelicht.

  1. Locatie: de locatie voor de fotoshoot is natuurlijk belangrijk en daarom kan u zelf aangeven waar de fotoshoot moet plaatsvinden. Komt u er niet uit, dan kunnen we samen overleggen over een geschikte locatie.
  2. Soort foto’s: tijdens een fotoshoot is het mogelijk om verschillende soorten foto’s te maken. U kunt hierbij denken aan portretfoto’s, actiefoto’s, rijfoto’s, maar ook blackfoto’s, etc.
  3. Sfeer: een fotoshoot kan overdag op elk tijdstip geboekt worden. Heeft u liever een speciale sfeer, zoals foto’s tijdens het gouden uur of met zonsopkomst of -ondergang, dan zullen we samen het juiste tijdstip bespreken.
  4. Afgeleverd product: ik bied verschillende pakketten aan, waardoor er voor iedereen wat naar wens bij zit. Voor meer informatie over deze pakketten, klik hier of kijk op de pagina Tarieven

Deze vier punten zijn belangrijk om even over na te denken, zodat uw wensen duidelijk zijn en we samen tot een mooi resultaat kunnen komen.

Heeft u speciale wensen, zoals bijvoorbeeld het boeken van een afscheidsshoot (met spoed),
een fotoshoot met een bepaald thema of het boeken van mij als fotografe op een evenement, dan kunt u dit natuurlijk
ook aangeven in het contactformulier! 

Locatie

Ik werk vanuit drie verschillende woonplaatsen in verband met mijn studie en gezinssituatie. Het kan voor u daarom voordeliger zijn om een dag of week later de fotoshoot te plannen, zodat er op de reiskosten bespaard kan worden. U mag dit gerust aangeven bij het boeken van de fotoshoot.

De locaties van waaruit ik werk zijn:

  • Heemskerk (1965 EJ)
  • Oudkarspel (1724XJ)
  • Dronten (8251DK)

Prijs
Ik werk met verschillende pakketten, zodat u het juiste pakket kan kiezen dat aansluit bij uw wensen.
Een fotoshoot is al te boeken vanaf €35,00.

Meer informatie over deze pakketten vindt u onder tarieven.

*prijs is exclusief reiskosten vanaf 1724 XJ, 1965 EJ of 8251MK

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *